Ma Október 16. Gál napja.
Ne feledje! holnap Hedvig napja
Október 21. Orsolya napja.

Országos Virágküldés  -  Akár a mai napra is!  Budapesti kiszállítás díj egységesen 1.900 Ft. 
További szállítási díjaink  -  Általános Szállítási információk
Az üdvözlőkártya és a csokortartósító a mi ajándékunk.

Akció!!! - Nyolc virágunk még néhány napig SZUPER "NYÁRBÚCSÚZTATÓ" ÁRON itt!!!

Különleges Virágposta ajánlat!

Házassági Évforduló közeleg?

Rendelje meg csokrát a Virágpostánál szuper kedvezménnyel!

A jó házasság érték

A Virágpostánál hiszünk benne, hogy a jó házasság olyan érték, aminek a fenntartása mindannyiunk életébe több örömöt és boldogságot hoz. Éppen ezért a magunk szerény eszközeivel mi is szeretnénk hozzájárulni, hogy ennek a szép alkalomnak a megünneplése még örömtelibb legyen.

Ahogy az esküvőn a menyasszonyi csokor elmaradhatatlan, úgy természetesen az évfordulót sem szabad csokor nélkül ünnepelni. A Virágposta mestervirágkötői a különleges ünnepnapra különleges csokrokat készítenek. Egyedi VIP kompozíciókat, csodás ekvádori rózsából kötött csokrokat, és exkluzív rózsadobozokat ajánlunk.

Egyedi igények teljesítését is örömmel vállaljuk. Üzletünkben személyesen vagy telefonon (1/375-8154) is meg tudja beszélni velünk a részleteket.

Különleges szolgáltatásaink a megszokott Virágposta kiszállítás mellett:

- A nagyméretű rózsacsokrokhoz – kaució befizetése mellett - díjtalanul adunk kölcsönbe egy megfelelő méretű elegáns üvegvázát is, ezzel is biztosítva, hogy az évfordulós csokor valóban káprázatosan mutasson és ne legyen gond az elhelyezése.
- Vállaljuk az étterem (asztal vagy esetleg a különterem), virágdíszítését, az otthoni ebédlő, vagy esetleg akár a hálószoba rózsás, rózsaszirmos, gyertyás, romantikus dekorálását. Illetve természetesen szívesen adunk díszítési tanácsokat.
- VIP virágátadás: Legyen már az átadás is egy különlegesen emlékezetes alkalom! Ehhez akár egy kis műsort is segítünk megszervezni! Igény szerint versmondással, levél felolvasásával, akár színészek közreműködésével.

Éééés, ráadásul, évfordulós csokrainkat különleges kedvezménnyel adjuk!

- Házassági évfordulóra minden csokrunk minimum 10% kedvezménnyel rendelhető az Évforduló-10 kupon felhasználásával!
- Ha a házassági évforduló legalább a tizedik (10 és 14 év között), akkor a kedvezmény 15% Évforduló-15
kupon felhasználásával
- Ha a házassági évforduló a 15. és a 30. között van akkor pontosan annyi % kedvezmény adunk ahányadik évfordulót ünneplik. (vagyis a századiknál a csokor teljesen ingyen van... :-))) ) Ennek igénybe vételéhez annyit kérünk, hogy a megrendelés előtt küldjék el nekünk a lefényképezett házassági anyakönyvi kivonatot, amin látszik a házasságkötés időpontja és mi "postafordultával" küldjük az egyedi kupont, amivel a kedvezmény igénybe vehető.

Sok szeretettel várjuk a házassági évfordulós megrendeléseket!

 

Purple rain

18600 Ft (M)

R E F E R E N C I Á I N K

Büszkék vagyunk rá, hogy virágdekorációinkkal és virágküldő szolgáltatásainkkal 1992. óta támogatjuk partnereink üzleti céljait.

Ismerje meg, hogy személyes megrendelőink mellett milyen cégek tiszteltek meg minket eddig bizalmukkal!