Ma Május 29. Magdolna napja.
Ne feledje! holnap Janka napja
Június 1. Tünde napja.

Március 8.: Nőnap
FIGYELEM!!! ÁSZF-ünk változott! A járványhelyzetre vonatkozó FONTOS FIGYELMEZTETÉS A LAP ALJÁN!

Kérjük, szánjon egy percet a kiszállítási információk átolvasására!
Ugye nem hagyja megrendelését az utolsó pillanatra?!?

A nagy virágos ünnepeken különösen figyelünk arra, hogy minél nagyobb lehessen az öröm és meglepetés. Ezért is kérjük kedves megrendelőinket, hogy a NŐNAPI megrendeléseiket minél hamarabb adják fel!  Így mi is jobban fel tudunk készülni a szükséges virágokkal, kellékekkel, finom italokkal és édességekkel. Ráadásul, aki előbb rendel, annak nagyobb választék áll rendelkezésére. Készleteink fogynak, és persze a legszebb kompozíciók kelnek el a leghamarabb!!!

Március 8-án, kedden (természetesen) egész nap szállítunk. (nagyobb darabszámú céges megrendeléseket már előző napon hétfőn is szállítjuk.)
A Virágposta Virágboltja március 8-án reggel 9-től este 19-ig nyitva tart.

Fontos!!! A nőnap körüli napokban - március 7-től 9-ig - a nagy forgalomra való tekintettel pontos időpontra történő kiszállítást sajnos nem tudunk garantálni. A megrendelések kiszállítását "délelőtt" (9-13 óra között), "délután" (12-18 között), ill. "este" (16-20 óra között) vagy "egész nap" megjelöléssel tudjuk vállalni. Ezen időpontokon belül az egyedi kérések teljesítését nem tudjuk teljes mértékben garantálni, csupán a lehetőségeinkhez mérten tudjuk teljesíteni. Ha a szállítás munkahelyre történik, akkor kérjük adja meg, hogy a cégen belül hol található a címzett, illetve, hány óráig kell a virágot mindenképen kézbesítenünk. FONTOS!!! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a munkahelyek egy részénél homeofficeban vagy rövidített munkarendben dolgoznak.

A legfontosabb NŐNAPI megrendelési határidők:
Budapestre és vonzáskörzetébe szóló rendeléseket a március 6. vasárnap délelőtt 10-ig küldjék el. A később beérkező rendeléseket lehetséges, hogy már csak kisebb változtatásokkal, helyettesítő virágok használatával tudunk elkészíteni (az elérhető készletek függvényében).
Virágküldés vidékre: Kérjük, hogy a vidékre szóló megrendelést legkésőbb március 4., péntek 15 óráig küldje el.
Az egyes termékek melletti leírásban található előrendelési információkat (24-48-72 órás előrendeléssel küldhető) kérjük figyelembe venni.

Csak olyan terméket válasszon vidéki (Budapest vonzáskörzetén kívüli) kiszállítással, amelyiknél fel van tüntetve, hogy "országosan küldhető"!

Nagyon bízunk benne hogy küldeményeinkkel idén is segíthetünk örömet szerezni az Önnek fontos hölgynek, hölgyeknek!
Amennyiben a választáshoz további információkra van szüksége, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésére az +36/1/375-8154-es budapesti vonalas és a +36/70/369-8994-es (viberen külföldről is ingyen hívható) mobil telefonszámon is!

FIGYELEM!!! ÁSZF-ünk változott! FONTOS FIGYELMEZTETÉSÜNKET kérjük olvassal el itt!

AHOGY A TAVALYI LEZÁRÁSOK IDEJÉN IS SIKERÜLT AZ ÖSSZES MEGRENDELÉST KISZÁLLÍTANUNK, MINDENT MEGTESZÜNK, HOGY A NŐNAPI  MEGRENDELÉSEKET IS SIKERÜLJÖN A MEGRENDELŐ SZÁNDÉKA SZERINT TELJESÍTENÜNK.

A következő szabályok valamennyi megrendelésre, így a nőnapi rendelésekre is érvényesek.

Rendkívüli szabályok a járványhelyzetre tekintettel:
(az alábbi pontok a Virágposta Általános Szolgáltatási Feltételeinek, ÁSZF, is részét képezik.)
* Az időközben megváltozó törvényi rendelkezések vagy egy ténylegesen kialakuló vis maior helyzet miatt előfordulhat, hogy a Virágposta nem tudja a rendelést teljes egészében teljesíteni. Ez esetben, ha a rendelés teljesítése lehetetlenné válik, a megrendelőnek a befizetett összeget visszautaljuk. Abban az esetben hogyha a rendes ütemezés a szerint a megrendelés elkészítését a Virágposta már elkezdte (vágott virág beszerzés, virágkompozíció elkészítése) és a kiszállítás rajtunk kívül álló, elháríthatatlan ok miatt meghiúsul, akkor a Virágposta már csak a tényleges költségek levonása után fennmaradó összeget tudja visszatéríteni.
**Mivel a virágpiacon nem mindig egyenletes az ellátás a Virágposta szükség esetén jogosult, az érték és a kompozíció jellegének megtartása mellett, a Virágposta oldalon feltüntetett képektől eltérni a virágkompozíciók esetében.
***Ahogy ügyfeleink egészségének védelme, ugyanúgy munkatársaink egészségének védelme is kiemelten fontos a számunkra. Ezért a Virágposta kiszállítói saját hatáskörben jogosultak az átadás körülményeit megváltoztatni. Amennyiben szükséges távolságtartást alkalmazni, valamilyen közvetítőt igénybe venni az átadáshoz vagy egy megfelelő távolabbi helyen (folyosó, előtér, ház közös helysége stb.) hagyni a küldeményt. Megrendelőinket kifejezetten kérjük, hogy amennyiben tudomásukra jut olyan körülmény, amely a kiszállító munkatársaink egészségét érintheti (megfertőződés, hatósági karantén stb.), akkor arról haladéktalanul értesítsék az ügyfélszolgálatot hogy megfelelően fel tudjunk erre készülni.
****Vidéki virágküldés Partnerüzleteink a kialakult helyzetben kifejezetten jogosultak arra, hogy önállóan saját hatáskörben eldöntsék hogy rendelések teljesítését vállalják vagy sem. Az is előfordulhat, hogy partnereink egy már előzőleg visszaigazolt megrendelést lesznek kénytelenek törölni. Tekintve, hogy 120 partnerüzletünk van és a helyi járványhelyzet is folyamatosan változhat, és nem látunk a jövőbe, honlapunkon nem lehetséges arra vonatkozóan megalapozott információval szolgálni hogy egy adott településre partnerüzletünk biztosan fog-e tudni valóban kiszállítást teljesíteni a kért időpontban (tehát például x városban lévő partnerüzletünk elfogad egy megrendelést február 22-én március 8-i kiszállítással, akkor előfordulhat, hogy ezt kénytelenné válik lemondani a helyzet változása miatt március 4-én).  Abban az esetben ha a partnerünk nem vállalja egy megrendelés teljesítését, igyekszünk a lehető legoptimálisabb alternatív megoldást megtalálni a kiszállításra. Amennyiben azonban a vidéki megrendelés kiszállítás teljesítése valamely ok miatt (helyi járványhelyzet, megfertőződés, rendelkezések változása) meghiúsul, akkor Virágposta ezért kizárólag a befizetett összeg visszatérítésének erejéig vállal felelősséget.